Sosyal ve Kültürel Faaliyetler

Şbt

Okulumuzda düzenlenen O Ses Madfen Ses yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi ve birinci olan Rauf Can Türksoy u tebrik eder başarılanının devamlarını dileriz.

10/A sınıfı ile yaptığımız Çorum Hattuşaş ve müze gezimiz

Şbt

9. Sınıf öğrencilerimiz okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Gülende ÖZKAN'ın koordinesinde tiyatro gösterisi sergiledi.

Ara

Koordinatörlüğünü Kültür Bakanlığı, Maltepe Üniversitesi ve Roman Kahramanları Dergisi'nin yaptığı projeyle 21 Aralık, "Dünya Roman Kahramanları Günü", aynı hafta da "Dünya Roman Kahramanları Edebiyat Festivali" olarak kutlanıyor. Biz de okulumuzda Edebiyat Öğretmenimiz Gülende Özkan'ın sunumuyla Roman Kahramanları Günü düzenledik. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Aralık ayı 9. 10. 11. sınıf deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz Gülende Özkan, Emre Telli, Ali Düşünceli gözetiminde Yozgat'a sinemaya götürülmüştür. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerinden oluşan 22 kişilik bir öğreci grubumuz ve Müdür Yardımcımız Ali HATİPOĞLU öğretmenlerimiz Emre TELLİ, Ali DÜŞÜNCELİ, Gülende ÖZKAN ile Konya'ya gezi düzenledik. Konya Bilim Merkezi'nde Fen Liseleri Programına katıldık ve Konya gezisi yaptık. Öğrencilerimiz derslerde gördükleri bazı konuları deneyler ile uygulama imkanı buldu. Astronomi konusunda uzmanlardan bilgi alan öğrencilerimiz Planetaryumda uzay ve uzay bilimleri konusunda kısa filmler izledi. Daha sonra Bilgisayar Bilimleri, Fizik ve Kimya sergi galerilerine katılarak uygulama yaptılar. Konya gezisinde Mevlana ziyareti, Allattin Tepesi ve Kelebekler Vadisini gezdiler.

Kas

Okulumuz edebiyat öğretmeni Gülende Özkan rehberliğinde öğrencilerimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği düzenledi. Etkinliğimiz öğrenci ve öğretmenlerimizin şarkı ve türkü dinletileri ile devam etti.

Kas

Öğretmenlerimiz ile 24 Kasım münasebetiyle yemek etkinliği düzenledik.

May

Son sınıf öğrencilerimiz bu yıl da kep atma töreni ile mezuniyetlerini kutladılar. 2019 yılı mezunlarımıza bir ömür boyu başarılar diliyoruz

May

10. sınıflarımızın düzenlemiş olduğu tiyatro gösterileri ilgiyle izlendi. Edebiyat öğretmenimiz Gülende Özkan ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzun geleneksel bahar şenlikleri etkinliğinin üçüncüsü bu sene de coşku ve eğlence ile gerçekleştirildi.

Mrt

Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesi her yerde. Mirahor Köyünde okulumuz hatıra ormanı oluşturuldu. Doğaya duyarlı okulumuz 500 tane çam fidanını toprakla buluşturdu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Okulumuz Tiyatro Kulübü hazırlıklarına devam ediyor.

Mrt

Mvlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesi sadece ders çalışmıyor sorumluluklarını da biliyor. Öğrencilerimizin kimsesiz çocuklar ve huzur evinde kalan yaşlılarımıza yönelik sorumluk çalışması kermesimiz büyük katılım ve destekle gerçekleşti yardımlarını esirgemeyen tüm öğrenci öğretmen ve velilerimize sonsuz teşekkürler